iTunes Store verkrijgt handige voorvertoning

Geschreven door  | 14 januari 2012 | Categorie: Apple nieuws, Mac

iTunes Store voorvertoningDe iTunes Store heeft een leuke functie bijgekregen wanneer je deze gebruikt op je Mac of Windows computer. Als je nu met je muis over een icoon van een app, video, boek, muziek,… gaat dan verschijnt er rechtsonder een ‘informatie’ knop. Met een druk hierop verkrijg je een soort van voorvertoning.

In dit afzonderlijk venster kan je een korte beschrijving lezen, de waardering bekijken en het item meteen aanschaffen. Bij films wordt de voorvertoning gebruikt om een gedeelte van de video meteen af te spelen. Een handige toevoeging die meteen voor iedereen beschikbaar is.

iTunes Store voorvertoning volledig


Tags: , , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Volg ons...

Facebooktwitter

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten