Lange levertijd voor Mac Pro

Geschreven door  | 3 januari 2012 | Categorie: Apple nieuws, Mac

Mac ProDe leveringstijd voor het basismodel van de Mac Pro 12 core is opgelopen naar 1 tot 3 weken. Alle andere modellen verkrijgen net exact dezelfde leveringstijd van zodra je maar iets aanpast aan de basisconfiguratie.

Een langere leveringstijd op een model bij Apple duidt er meestal op aan dat er iets nieuws zit aan te komen. De Mac Pro is zeker en vast aan vernieuwing toe. Begin december 2011 was er al een aanwijzing op een vernieuwing van de Mac Pro.

De Mac Pro gaat waarschijnlijk gebruik maken van de videokaart Tahiti van AMD. Anderhalve week geleden heeft AMD ook laten weten dat dergelijke videokaarten beschikbaar zijn vanaf 9 januari.

Doordat de Mac Pro al geruime tijd niet is vernieuwd werd er eerder al gedacht dat Apple de Mac Pro langzaam ging laten verdwijnen.
Tags: ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Volg ons...

Facebooktwitter

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten