Mac AirPort-Configuratieprogramma krijgt iOS look, nieuwe firmware voor Airports

Geschreven door  | 31 januari 2012 | Categorie: Apple nieuws, Mac

UpdateHet programma AirPort Configuratieprogramma voor Mac krijgt een volledig nieuw uiterlijk. Het programma leent de gebruikte interface van de iPad, iPhone en iPod Touch over. Dit programma wordt gebruikt om de draadloze routers van Apple te configureren.

Het voordeel van de vernieuwde interface is dat er minder venster open zijn. Zo blijft het duidelijk waar de nodige instellingen staan. In de nieuwe interface zijn alle instellingen en opties zoals voorheen mogelijk. Het werkt gewoon prettiger en alles staat veel logischer als voorheen.

Het vernieuwde programma heeft Mac OS X 10.7.2 nodig om te kunnen werken en werkt uitsluitend met 802.11n AirPorts. De oudere modellen blijven dus perfect werken maar moeten zich tevreden stellen met de oude versie van het configuratieprogramma 5.6 in plaats van de nieuwste versie 6.0.

Niet enkel het Configuratieprogramma voor de Airport is aangepast. Apple heeft een vernieuwde firmware gelanceerd voor de 802.11n AirPorts. De update verbetert de draadloze prestaties en lost een probleem op om je harde schijf van de Time Capsule of Airport Extreme te benaderen via een iCloud account.

Updaten kan via Software Update. Klik hiervoor op het ‘Apple Logo’ in de menubalk en kies voor ‘Software Update…’

AirPort Configuratieprogramma

Turtlehost
Tags: , , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Volg ons...

Facebooktwitter

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten