Mac OS X 10.7.3 staat klaar voor het grote publiek

Geschreven door  | 19 januari 2012 | Categorie: Apple nieuws, Mac

UpdateApple heeft nogmaals een beta versie van Mac OS X 10.7.3 naar ontwikkelaars gestuurd. Het is de 6de beta versie die ze in handen krijgen en draagt built nummer: 11D46. De vorige versie kwam in begin januari uit.

Apple vraagt ontwikkelaars om de volgende zaken grondig te testen: iCal, Mail, adresboek, Spotlight en Safari en Documents in the Cloud. Eigenlijk ligt de focus nog steeds op dezelfde applicaties als voorheen.

Het mag duidelijk zijn dat deze versie van Mac OS X een grotere ondersteuning voor de iCloud heeft. De iPhone, iPad en iPod Touch hebben via iWork al een brede ondersteuning voor Documents in the Cloud. Dit terwijl de Mac versie van iWork nog geen weet heeft van het bestaan van deze iCloud. Daar zal snel verandering in gaan komen zodra de nieuwe iWork samen met Mac OS X 10.7.3 wordt gelanceerd.
Tags: , , , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Volg ons...

Facebooktwitter

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten