Meer interesse in iOS dan in Android

Geschreven door  | 19 januari 2012 | Categorie: Apple nieuws, iPhone

Apple nummer 1Nielsen een Amerikaans onderzoeksbureau heeft wat leuke cijfers naar buiten gebracht. Het bedrijf onderzoekt niet enkel wat kijkcijfersgetallen maar kijkt ook eens naar de verkoop van mobiele telefoons.

Het viel hun op dat in het afgelopen kwartaal de interesse naar de iPhone 4S  toenam, terwijl de vraag naar Android toestellen duidelijk afnam. In oktober 2011 koos 61,6% van de smartphone-kopers voor een Android toestel en 25,1% voor een iPhone. In december zag Android de vraag afnemen naar 46,9% terwijl de iPhone duidelijk steeg naar zo’n 44,5% van alle smartphone-aankopen in Amerika.

Android is op korte tijd enorm populair geworden. Verschillende telefoonmerken ontwikkelen tal van Android toestellen. Hierdoor is de kostprijs van zulke smartphones enorm gedaald. Wat duidelijk te merken is in de verkoopcijfers.

Maar de afgelopen tijd heeft Android een iets slechtere naam wat bereft veiligheid, virussen en malware.

Smartphone Operations System Share

 

OS System Share
Tags: , , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Volg ons...

Facebooktwitter

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten