Mijn pure keuken is het cadeau van de dag

Geschreven door  | 3 januari 2012 | Categorie: Apple nieuws

Mijn pure keukenWe zijn intussen aan dag 9 beland van de 12 Dagen Cadeaus actie en Apple begint het toch door te hebben dat er ook wat Nederlandstaligen zijn in ons Belgenlandje. Vandaag maken ze hun vorige blunders (Magicien L’apprenti en J’ai vu) goed en krijgen we een Nederlandstalig boek van Pascale Naessens, Mijn Pure keuken 2.

Het succes van het eerst boek Mijn Pure Keuken was overweldigend. Het nieuwe boek bevat tientallen feestelijke herfst- en wintergerechten die toch het hele jaar door kunnen smaken.

Download: Mijn Pure Keuken 2
Tags: , , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Volg ons...

Facebooktwitter

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten