Mobile Vikings bedient al 75.000 Vikings!

Geschreven door  | 13 januari 2012 | Categorie: Apple nieuws

Mobile VikingsMobile Vikings is een virtuele operator dat gebruik maakt van het netwerk van BASE. Ze zijn ontzettend populair bij smartphones en tablets gebruikers zoals de iPhone en iPad.

Deze operator heeft een zeer voordelig aanbod zonder abonnement. Bij elke herlading van 15, 25 of 40 Euro verkrijg je 1000 gratis SMS’en naar eender welk netwerk, 1000 gratis SMS’en tussen Vikings gebruikers en maar liefst 2GB data voor mobiel internet. Het bedrag van herlading kan je uiteraard gebruiken om te bellen. Het beltarief is afhankelijk van het herlaadbedrag.

Mobile Vikings is actief via de sociale media zoals Twitter en Facebook. Hun klantendienst staat bekend als één van de beste. Het is ook via deze sociale media dat Mobile Vikings langzaam aan terrein wint. Zij maken geen reclame op de traditionele manier maar belonen hun klanten met Vikingpunten die ze later kunnen omruilen voor een herlading.

Op 19 september 2011 waren er al 50.000 Vikings actief op het netwerk. Maar nu heeft Mobile Vikings een nieuwe mijlpaal bereikt: 75.000 Vikings!

Vorig jaar beloofde Mobile Vikings dat wanneer ze 100.000 Vikings-gebruikers voor 30 juni 2012 bereiken iedere Viking elke dag 1 uur lang gratis naar een ander Viking gebruiker kan bellen.

Het succes van Mobile Vikings gaat de andere operatoren niet voorbij. In een recente poging biedt Proximus met zijn Generation Connect nagenoeg hetzelfde aanbod. Maar op het internet zijn de eerste klachten hierover al te vinden. Generation Disconnect is een veelgebruikte term voor degene die met Proximus in zee zijn gegaan.

Word een Viking


Tags: ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Volg ons...

Facebooktwitter

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten