Multi-touch patent kost Apple 5 miljoen dollar

Geschreven door  | 5 januari 2012 | Categorie: Apple nieuws

Elan Microelectronics is voor vele een onbekende firma. Toch heeft deze firma uit Taiwan Apple in 2009 gedagvaard. Volgens hun zou Apple inbreuk maken op 2 multi-touch patenten die Elan Microelectronics in bezit zou hebben.

De discussies ging in 2010 nog verder toen Elan probeerde een verbod op de verkoop van Apple producten in Taiwan te realiseren. Maar de rechter vond die eis te zwaar.

Maar vandaag lijken beiden partijen een overeenkomst te hebben bereikt. Apple gaat Elan Microelectronics zo’n 5 miljoen dollar betalen. In de afgesloten overeenkomst staat dat beide partijen elkaar multi-touch patenten mogen gebruiken.
Tags: , , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Volg ons...

Facebooktwitter

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten