Nieuwe versie myShopi brengt kortingsbonnen naar je iPhone

Geschreven door  | 28 januari 2012 | Categorie: iOS apps

myShopi - kortingsbonnen op je iPhonemyShopi is een handige boodschappenlijst voor de iPhone. Je kan de artikelen die je nodig hebt selecteren aan de hand van een foto. Meer dan 1300 basisartikels (brood, melk, snoep,…) werden al reeds ingevoerd en indien nodig kan je steeds je eigen product handmatig invoeren.

Maar recent heeft deze app een update gekregen wat wel uniek is voor België. Zo komen er exclusieve promoties naar je iPhone toe. Je hoeft de kortingsbonnen niet meer uit te knippen. Om het bedrag van de promotie terugbetaald te krijgen ga je het product kopen in de supermarkt. Eens betaalt, scant u de barcode in via de app samen met een foto van het betalingsbewijs.

myShopi doet al de rest automatisch en een paar dagen later staat de terugbetaling op uw bankrekeningnummer. Eenvoudiger kan gewoon niet. myShopi is een gratis applicatie voor de iPhone. Dus het loont zeker en vast eens de moeite om het uit te proberen.

Download myShopi voor iPhone: myShopi
Meer informatie: myShopi website
Tags: , , , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Volg ons...

Facebooktwitter

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten