Nissan brengt zelfreparerende iPhone hoes uit

Geschreven door  | 17 januari 2012 | Categorie: iPhone

Nissan hoesjeNissan brengt een trendy iPhone hoesje uit. Het unieke hieraan is dat de hoes is voorzien van een zelfreparerende coating.

Het hoesje is ontwikkelt voor de iPhone 4 en de iPhone 4S. De coating reageert op wijzigingen in de oppervlakte en herstelt zich vervolgens naar de oorspronkelijke vorm. Krassen en lichte beschadigingen worden dus automatisch hersteld.

Afhankelijk van de schade duurt het herstelproces een uur tot een week en als gebruiker merk je er compleet niets van. Nissan gebruikt deze zelfreparerende coating al langer om zijn auto’s te voorzien van een zelfreparerende lak.

Als er voldoende vraag en interesse is in dit hoesje dan zal Nissan de hoest later dit jaar uitbrengen.

Meer informatie: Nissan

Nissan hoesje
Tags: , , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Volg ons...

Facebooktwitter

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten