Productie actiepoppen Steve Jobs gestaakt

Geschreven door  | 17 januari 2012 | Categorie: Apple nieuws

Steve JobsHet bedrijf “in icons” laat weten dat ze de productie van de actiepoppen met Steve Jobs stopt.

Volgens een aankondiging op hun site maakten ze die pop als eerbetoon aan Steve Jobs.

Maar door de enorme druk van de advocaten van Apple en de familie van Jobs is besloten om de volledige productie te staken.

I would like to take this opportunity to reiterate that the original intention for creating the figurine was driven by a fan’s admiration of Steve. We respect copyright and trade mark rights and therefore indicated on our site that we were not providing any Mac, iPhone and iPad models with the figurine. Further, we haven’t used any Apple related brands. Unfortunately we have received immense pressure from the lawyers of Apple and Steve Jobs family. Regardless of the pressure, I am still Steve’s fan, I fully respect Steve, and his family, and it is definitely not my wish or intention that they be upset. Though we still believe that we have not overstepped any legal boundaries, we have decided to completely stop the offer, production and sale of the Steve Jobs figurine out of our heartfelt sensitivity to the feelings of the Jobs family.

in icons
Tags: , , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Volg ons...

Facebooktwitter

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten