Scott Forstall de volgende CEO van Apple?

Geschreven door  | 17 januari 2012 | Categorie: Apple nieuws

Scott FortallHet boek “Inside Apple” van Fortune journalist Adam Lashinsky laat nog even op zich wachten. Pas op 25 januari kunnen we het boek kopen. Maar om ons al een beetje op te warmen laat Fortune al iets weten wat we kunnen lezen.

Zo zou de Senior Vice President van iOS Software Scott Forstall de volgende CEO van Apple gaan worden. Scott is 43 jaar oud maar is erg gedreven en deelt Jobs zijn visie om alles tot in detail af te werken.

Scott Forstall werkte vroeger in het bedrijf NeXT samen met Steve Jobs. Toen Steve Jobs terugkeerde naar Apple nam hij Scott Forstall mee. Scott is mee één van de originele ontwikkelaars van Mac OS X. Vandaag de dag is hij verantwoordelijk voor iOS.

Het is niet echt verrassend dat Scott Forstall zijn naam naar voren komt als CEO. Eerder waren er al geruchten dat Scott grote kans maakte op Steve Jobs op te volgen. Scott Forstall werd ook meer en meer betrokken bij de Keynotes en zelfs de Apple promotiefilms.
Tags: , , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Volg ons...

Facebooktwitter

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten