Sharp levert niet de schermen van de nieuwe iPad

Geschreven door  | 12 januari 2012 | Categorie: Apple nieuws, iPad

Sharp niet leverancier iPad 3 schermenOndanks eerdere geruchten zou Sharp toch niet de leverancier van de nieuwe hoge resolutie schermen van de toekomstige iPad worden. Volgens Korea IT News slaagde Sharp er niet in om bij de eerste levering hun schermen aan te bieden.

Hierdoor hebben Samsung Electronics en LG Display het contract binnen voor de toekomstige iPad. Beide fabrikanten zouden al op grote schaal de nodige displays fabriceren.

Tijdens het ontwerpproces van de nieuwe iPad heeft Sharp een lange tijd geconcurreerd tegen Samsung Electronics en LG Display. Maar blijkbaar heeft Sharp het op het laatste moment moeten laten afweten. Sharp ontwerpt hoge resolutie schermen met behulp van ‘oxide semi conductor-TFT technologie’. Hierdoor gebruikt het scherm veel minder energie.




Tags: , , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Volg ons...

Facebooktwitter

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten