Skype 5.5 beta voor Mac beschikbaar

Geschreven door  | 13 januari 2012 | Categorie: Mac

skype-macSkype laat ons weten dat ze net een nieuwe beta versie van hun populaire programma voor de Mac hebben uitgebracht. Versie 5.5 heeft een verbeterde grafische interface, je kunt eenvoudiger telefoons met video meteen aanvaarden en de stabiliteit en kwaliteit van de gesprekken zijn verbetert.

Een beta versie kan nog steeds enkele schoonheidsfoutjes bevatten. Dus als je sterk afhangt van Skype dan raden we je aan om deze beta versie nog even links te laten liggen. Ben je toch wat nieuwsgierig dan kan je deze beta versie van Skype hier downloaden: Skype voor Mac beta 5.5
Tags: ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Volg ons...

Facebooktwitter

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten