Special event educatie video nu te bekijken

Geschreven door  | 20 januari 2012 | Categorie: Apple nieuws, iPad

Het volledig persevenement over iBooks Author, iBooks 2 en iTunes U staat online. Wil je dus wat meer informatie over de vernieuwde lesboeken en hoe je zoiets kan maken dan is het bekijken van deze keynote zeker de moeite waard.

Bekijk de Keynote op de Apple site: Apple Special Event: 19 january 2012
Tags: , , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Volg ons...

Facebooktwitter

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten