Telenet CEO is manager van het jaar

Geschreven door  | 12 januari 2012 | Categorie: Apple nieuws

Duco Sickinghe heeft veel geleerd van Steve JobsDuco Sickinge, de 53 jarige Nederlander die van Telenet een grote speler heeft gemaakt is uitgeroepen door Trends als manager van het jaar.

Al 10 jaar staat deze Nederlander aan de top van Telenet. Maar daarvoor had hij al tal van andere leidinggevende functies zoals bij HP, Software Direct en Kluwer Publishing. Maar het meest opmerkelijk is dat hij heeft gewerkt bij NeXT, eerst als Vice President Marketing Europe en daarna als Algemeen Directeur voor Frankrijk.

NeXT was een Amerikaanse computerbedrijf dat in 1985 werd opgericht door Steve Jobs na zijn vertrek bij Apple. Duco Sickinge heeft zo’n 3 jaar samengewerkt met Steve Jobs.

Die samenwerking zou wel eens verklaren waar Duco Sickinge zijn drang naar innovatie en productmanagement heeft opgelopen. Zelf zegt de topman over Steve Jobs: “Zijn fanatisme zal ik nooit evenaren. Maar hij heeft me wel de basisbeginselen van het ondernemen bijgebracht, mij geleerd om in de breedte te denken”.

Toen Steve Jobs overleed was Duco er snel bij om zijn medeleven te betuigen op de blog van Telenet.
Tags: , , , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Volg ons...

Facebooktwitter

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten