Video concept iPhone Steve Jobs

Geschreven door  | 14 januari 2012 | Categorie: iPhone

We hebben er al eens over geschreven over deze concept iPhone SJ. De iPhone dat een eerbetoon aan Steve Jobs is. Om de schetsen van ADR Studio wat meer onder de aandacht te brengen hebben ze nu een video gemaakt over deze iPhone SJ. Het is alleszins een mooi model, nietwaar?


Tags: , , , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Volg ons...

Facebooktwitter

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten