Video: Lancering iPhone 4S in China loopt uit de hand

Geschreven door  | 14 januari 2012 | Categorie: Apple nieuws, iPhone

Eerder vermeldde we al dat de lancering van de Apple iPhone 4S in China en dan vooral in Beijing serieus uit de hand is gelopen. Apple heeft nu ook al officieel gereageerd met de melding dat de winkels in Beijing en Shanghai de iPhone 4S nog steeds niet verkoopt. De interesse was zo groot dat men de veiligheid van de mensen en hun personeel niet kon garanderen.

De iPhone 4S blijft wel gewoon online te bestellen via de Apple Store ofwel via de lokale telecomwinkels van China Unicom. Apple zet nu al door zijn voorraad heen dat het speciaal voor deze Chinese lancering had voorzien.

Een CNN reporter was ter plaatse en deelt ons de volgende video mee. Zo krijgen we toch een beeld van de drukte die er was.


 
Tags: ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Volg ons...

Facebooktwitter

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten