Zo zou de iPhone Steve Jobs editie eruit zien

Geschreven door  | 6 januari 2012 | Categorie: iPhone

ADR Studio heeft het nog eens aangedurfd om een concept van de iPhone te maken. Het concept-model is geïnspireerd op de huidige generatie iPhone 4(S) enkel is hij veel dunner en afgerond aan de zijkanten. De naam iPhone SJ is duidelijk afgeleid van Steve Jobs

Zou jij zo’n iPhone kopen?


Tags: , , ,

One Response to Zo zou de iPhone Steve Jobs editie eruit zien

  1. Pingback: Apple iWatch 2 concept

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Volg ons...

Facebooktwitter

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten