Aankomende Apple A6 processor is geen quad-core processor

Geschreven door  | 9 februari 2012 | Categorie: iPad

Apple A6Volgens Joshua Topolsky’s van The Verge zal de aankomende processor van Apple, de A6 geen quad-core processor zijn. De focus zal volgens hem liggen op de grafische processor.

Doordat het scherm in de iPad 3 volgens de geruchten 4x zoveel pixels heeft dan de voorgaande modellen moet er gesleuteld worden aan de grafische capaciteiten van de iPad 3. Apple zou met de A6 processor de nadruk leggen op de verbetering van de grafische prestaties.

De A6 zal een veel krachtiger GPU bevatten om het Retina scherm met een resolutie van 2048 x 1536 vloeiend te kunnen aansturen. De processor zelf zal gewoon een dual-core zijn zoals in de iPad 2 en iPhone 4S.
Tags: , , ,

2 Responses to Aankomende Apple A6 processor is geen quad-core processor

  1. Pingback: Vergelijk het iPad 3 scherm

  2. Pingback: Moederbord van iPad 3 vertoont A5X processor in plaats van A6 | Apple Weetjes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Volg ons...

Facebooktwitter

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten