Apple brengt iCloud advertentie uit

Geschreven door  | 27 februari 2012 | Categorie: Apple nieuws

Apple heeft een iCloud advertentie uitgebracht. In de advertentie wordt getoond hoe eenvoudig de iCloud functionaliteit kan worden aangezet. Vervolgens zie je hoe de iCloud zorgt dat alles synchroon verloopt.


Tags: , , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Volg ons...

Facebooktwitter

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten