Apple telt af naar 25 miljard downloads uit de App Store

Geschreven door  | 17 februari 2012 | Categorie: Apple nieuws

 AppStore Countdown

De App Store is een gigantisch succes. iPhone, iPad en iPod Touch gebruikers maken er gretig gebruik van. Het begon allemaal op 10 juli 2008 toen Apple de App Store introduceerde voor iPhone en iPod Touch gebruikers. Pas in april 2010 kwam de iPad erbij.

Vandaag kondigt Apple aan dat er bijna 25 miljard downloads uit de App Store zijn verwezenlijkt. Uiteraard kunnen ze deze mijlpaal niet zomaar voorbij laten gaan. De persoon die net de 25 miljardste download realiseert wint een Apple Store cadeaubon ter waarde van 10.000 dollar.

Om iedereen een kans te geven kan je ook meespelen zonder een app te downloaden. Je moet dan een formulier via de site invullen. De persoon die net een app download of het formulier ingevuld opstuurt na de 24.999.999.999 wint de prijzenpot.

Meer informatie: Apple App Store
Tags: , , , ,

One Response to Apple telt af naar 25 miljard downloads uit de App Store

  1. Pingback: Apple App Store bereikt 25 miljard downloads

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Volg ons...

Facebooktwitter

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten