BNP Paribas Fortis lanceert iPad applicatie

Geschreven door  | 25 februari 2012 | Categorie: iOS apps, iPad

BNP Paribas FortisBNP Paribas Fortis lanceert een nieuwe applicatie: ‘Easy banking’. Deze nieuwe applicatie heeft zowel een grafische vormgeving als een ergonomie die volledig aangepast is aan het scherm van de iPad.

Wat uniek is, is de boordtabel voor het budgetbeheer. Aan de hand van grafieken kan je je dagelijkse uitgave of inkomsten bekijken. Heb je meerdere gezinsleden die hun bankzaken willen bekijken op de iPad dan biedt de app dankzij profielen deze mogelijkheid aan. De bank belooft dat er later dit jaar een iPhone versie zal verschijnen. Je bankzaken organiseren is gewoon leuker op de iPad dan op een gewone computer.

Het enige puntje van kritiek die we hebben is het feit dat je steeds moet inloggen aan de hand van de kaartlezer of via een sms. De kaartlezer is niet iets wat een mobiele gebruiker steeds op zak heeft en het nut van de extra beveiliging aan de hand van SMS vervalt wanneer de iPhone versie beschikbaar komt.

Download: Easy Banking
Tags: , , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Volg ons...

Facebooktwitter

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten