Een camera in de iPod Nano?

Geschreven door  | 1 februari 2012 | Categorie: iPod

iPod nano met camera?De Taiwanese site Apple.pro is erin geslaagd om enkele foto’s te nemen van de volgende generatie iPod Nano.

Als blijkt dat deze foto’s legitiem zijn dan gaat er aan het design van de iPod Nano niets veranderd worden er komt enkel een camera functie erbij. Dit kan je duidelijk zien aan de foto’s.

Eerste foto iPod Nano met uitsparing (April 2011)

1ste foto iPod Nano met uitsparing (April 2011)

Het is niet de eerste keer dat Apple.pro foto’s toont van een iPod Nano met camera functie. In april van vorig jaar toonde ze al een soortgelijke foto. Apple heeft echter nog steeds geen vernieuwingen buiten enkele software updates aan de iPod Nano gegeven. De iPod Nano in zijn huidige vorm gaat al mee sinds 1 september 2010.

iPod Nano met uitsparing

De meningen van een camera functie in de iPod Nano zijn wat verdeelt. Volgens sommigen is deze uitsparing niet voor een camera maar voor een kleine luidspreker. Apple heeft in het verleden al een patent ingediend dat een luidspreker omschrijft aan de hand van het piëzo effect.

iPod Nano met uitsparing


Tags: , , , ,

One Response to Een camera in de iPod Nano?

  1. Pingback: iPod Nano krijgt volledige restyling

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Volg ons...

Facebooktwitter

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten