Happy Birthday Steve Jobs

Geschreven door  | 24 februari 2012 | Categorie: Apple nieuws

Vandaag 24 februari 2012 zou Steve Jobs 57 jaar geworden zijn. Steve Jobs was medeoprichter en CEO van Apple. Vorig jaar op 5 oktober overleed Steve Jobs aan alvleesklierkanker. Steve Jobs was één van de pioniers van de computerindustrie.

Appletips heeft een bijzondere mooie video gemaakt met foto’s, video’s en bekende quotes van Steve Jobs.


Tags: ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Volg ons...

Facebooktwitter

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten