iBooks Author krijgt betere licentievoorwaarden

Geschreven door  | 4 februari 2012 | Categorie: Apple nieuws

iBooks AuthoriBooks Author werd nog maar net gelanceerd en er kwam al snel kritiek op de licentievoorwaarden.

Volgens deze voorwaarden kregen velen de indruk dat Apple de eigenaar wordt van jouw werk aangezien je enkel via Apple moest en kon verkopen.

Via een update van iBooks Author heeft Apple de licentievoorwaarden duidelijker gemaakt. Elk boek die je met deze applicatie maakt is bedoelt om via de iBookstore te verkopen of gratis weg te geven. Maar Apple vermeldt wel duidelijke dat er geen enkele claim op de inhoud wordt gelegd en dat er geen beperkingen zijn wat je hiermee wenst te doen.

Boeken in het formaat .ibooks mag en kan je dus enkel verkopen via de Apple iBookstore. Maar indien je wenst kan je je boek wel exporteren naar een ander formaat (PDF) en hiermee naar een andere handelaar mee gaan.
Tags: , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Volg ons...

Facebooktwitter

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten