iOS 5.1 samen met de iPad 3 in maart?

Geschreven door  | 9 februari 2012 | Categorie: Apple nieuws, iPad, iPhone, iPod

iOS 5.1Apple werkt al een tijdje verder aan de verbetering van iOS. Met iOS 5.1 beta 3 dat Apple uitbracht in januari van dit jaar konden we al merken dat iPhone 4S gebruikers de mogelijkheid gaan krijgen om 3G uit te schakelen.

Door het uitschakelen van 3G gaat de batterij iets langer mee. Maar dit komt wel ten koste van de internet-snelheid.

Verder weten we dat in iOS 5.1 er een juridische mededeling bij de iPad staat over het gebruik van Siri en de mogelijkheden van dicteren ermee. Siri zou vermoedelijk een functie zijn die net zoals op de iPhone 4S enkel werkt op de nieuwe iPad 3.

Maar het meest opmerkelijke is dat Apple 11 nieuwe profielbestanden heeft gepubliceerd voor diverse iPhone-operators. Al deze profielen zijn bestemd voor iOS 5.1 en staan gepland voor 9 maart 2012. Dit wijst duidelijk op een lancering van iOS 5.1 op die dag.

Ook de voorspelling van AllThingsD over de lancering van de iPad 3 in de eerste week van maart lijkt overeen te komen met de lancering van iOS 5.1.

9 Maart 2012 is dus een datum om in het oog te houden!
Tags: , , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Volg ons...

Facebooktwitter

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten