iPad 3 concept video

Geschreven door  | 29 februari 2012 | Categorie: iPad

Aatma Studio heeft een video uitgebracht met een concept van de nieuwe iPad. In de video zien we een randloos scherm. Meerdere iPad kunnen eenvoudig aan elkander worden aangeschoven. Het ziet er mooi uit maar dit zal voorlopig geen werkelijkheid zijn.


Tags: , , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Volg ons...

Facebooktwitter

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten