iTunes klanten kampen met kapers op de kust

Geschreven door  | 13 februari 2012 | Categorie: Apple nieuws

Apple-PiratesVerschillende klachten van iTunes klanten gaan over het verdwijnen van het resterende saldo in hun iTunes account. Andere klachten gaan over aankopen van applicaties die de rechtmatige eigenaar van het account nooit heeft gedaan.

Al sinds november 2010 kampt Apple met dergelijke problemen. Blijkbaar zijn er wat hackers aan het werk. Verschillende iTunes klanten zijn hiervan het slachtoffer geworden.

Hoe de fraude aan het werk gaat is niet duidelijk. Apple zelf reageert ook niet. Eerder waren er al geruchten dat het algoritme van de prepaid kaarten van iTunes was gekraakt.  In 2009 waren deze kaarten op verschillende Chinese websites aan spotprijzen te koop.

Ondanks het enorm succes van iTunes blijft de fraude toch beperkt. Er zijn overigens nog geen meldingen gebeurt van dergelijke praktijken in België en Nederland.
Tags: , , , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Volg ons...

Facebooktwitter

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten