Mobile Vikings bereikt 80.000 Vikings gebruikers

Geschreven door  | 10 februari 2012 | Categorie: Apple nieuws

Mobile VikingsOp 13 januari van dit jaar wist Mobile Vikings ons te vertellen dat ze al 75.000 Vikings gebruikers hadden. Vandaag, net iets minder dan een maand later zijn er 5000 Vikings bijgekomen.

Mobile Vikings is een virtuele operator dat gebruik maakt van het netwerk van BASE. Ze zijn ontzettend populair bij smartphones en tablets gebruikers zoals de iPhone en iPad.

Deze operator heeft een zeer voordelig aanbod zonder abonnement. Bij elke herlading van 15, 25 of 40 Euro verkrijg je 1000 gratis SMS’en naar eender welk netwerk, 1000 gratis SMS’en tussen Vikings gebruikers en maar liefst 2GB data voor mobiel internet. Het bedrag van herlading kan je uiteraard gebruiken om te bellen. Het beltarief is afhankelijk van het herlaadbedrag.

Als er voor 30 juni 2012 100.000 Mobile Vikings gebruikers zijn dan belooft de operator voor al zijn leden elke dag 1 uur gratis bellen naar andere Vikings gebruikers. Als de stijging van het aantal leden blijft doorgaan zoals het nu is dan wordt deze doelstelling zonder problemen gehaald.

Word een Viking


Tags: , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Volg ons...

Facebooktwitter

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten