MobileMe bijna op zijn einde

Geschreven door  | 24 februari 2012 | Categorie: Apple nieuws, iCloud

Einde MobileMeMobileMe gebruikers die hun overstap naar iCloud nog niet hebben gedaan hebben een herinneringsmail van Apple ontvangen.

Apple trekt de stekker uit MobileMe op 30 juni 2012. MobileMe was de betaalde voorganger van de iCloud.

Ondanks de moeilijke start had MobileMe veel te bieden. Naast email, kalender, contacten hadden gebruikers de mogelijkheid om foto albums online te publiceren rechtstreeks vanuit iPhoto. iWeb zorgde voor een vlotte hosting van je website en met behulp van iDisk had je meteen online opslagcapaciteit.

Sinds de lancering van iCloud heeft Apple aangekondigd dat MobileMe gebruikers mee moeten overstappen naar deze nieuwe dienst. Voor sommige houdt dit wel in dat ze geen gebruik meer kunnen maken van iDisk, iWeb hosting en de Foto galerij. (zie vergelijking)

Op 1 juli 2012 worden alle niet overgezette MobileMe accounts door Apple omgezet naar iCloud. Gebruikers die nog bestanden op hun iDisk hebben staan kunnen best voor die datum een back-up nemen van die bestanden aangezien iDisk niet meer bestaat in iCloud.




Tags: , , , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Volg ons...

Facebooktwitter

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Typ uw e-mailadres in om u aan te melden voor onze nieuwsbrief. Maak vervolgens een keuze of u deze wekelijks en/of dagelijks wilt ontvangen.


Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten