Philips hartslagmeter voor iOS krijgt update

Geschreven door  | 11 februari 2012 | Categorie: iOS apps

Vital Signs Camera - PhilipsPhilips heeft al eventjes een hartslagmeter voor de iPad 2 ontwikkelt. Vital Signs kijkt met behulp van de camera naar minimale kleurverschillen in je gelaat om op basis daarvan je hartslag te berekenen.

Microblosjes en doorbloedingen van de huid zorgen namelijk voor kleurverschillen en hier maakt de app dankbaar gebruik van. Vital Signs berekent niet enkel je hartslag maar ook je ademhaling. Aan de hand van borstbewegingen wordt de ademhaling bepaalt. Philips heeft naar eigen zeggen 3 jaar gewerkt aan de ontwikkeling van Vital Signs.

Vital Signs heeft net een update gekregen. De app kan nu de hartslag en ademhaling van 2 personen tegelijkertijd bepalen op de iPad 2. Verder is er ondersteuning gekomen voor de iPhone 4S en heeft het een betere geschiedenis weergave gekregen.

Download: Vital Signs – Philips


Tags: , , , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Volg ons...

Facebooktwitter

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten