Redeemcodes zoekt ontwikkelaars

Geschreven door  | 9 februari 2012 | Categorie: iOS apps

RedeemcodesRedeemcodes.com is een Nederlands initiatief dat jouw de kans geeft om op basis van promocodes elke dag 4 betaalde applicaties te winnen.

Wanneer je een app wint ontvang je een promocode. Deze code kan je via iTunes of de App Store inwisselen voor de app die je hebt gewonnen.

Maar de site is nu haastig op zoek naar ontwikkelaars die hun applicatie op deze site willen toelaten. Voor ontwikkelaars is het een perfecte start om wat aandacht aan hun betaalde applicatie te geven. Tenslotte bepalen zij zelf hoeveel promocodes Redeemcodes mag verloten onder de winnaars. De site is dus een ideale plek voor elke ontwikkelaar om zijn app te voorzien van gratis promotie.

Deelnemen is eenvoudig. Je registreert je éénmaal op de site met je emailadres. Daarna kan je gewoon deelnemen aan de wedstrijd. Indien er een app is waarin je interesse hebt dan volstaat het om op de knop ‘Participate’ te drukken. Als de 24 uurs verstreken zijn dan krijgen de winnaars een email met de promocode.

Dus als jij een ontwikkelaar bent en wat gratis promotie voor je applicatie kan gebruiken surf dan meteen naar redeemcodes.com en dien je app in.


Tags: , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Volg ons...

Facebooktwitter

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten