Samsung lacht iPhone kopers uit in hopeloze reclame

Geschreven door  | 6 februari 2012 | Categorie: Apple nieuws

Samsung FailSuper Bowl 2012 is begonnen. Dit is een groot jaarlijks Amerikaans sportevenement. Jaarlijks trekt deze Super Bowl ruim 100 miljoen televisiekijkers. Het evenement is dus een ideaal decor voor nieuwe, dure en extravagante televisiereclames. Dat is ook hetgeen wat Samsung doet voor hun nieuwe Samsung Galaxy Note.

De advertentie begint met een rij mensen die staan aan te schuiven om het nieuwste Apple product te kopen. Tot één van deze mensen iemand opmerkt met een Samsung Galaxy Note. Vanaf dat moment is de reclame één complete chaos.

De Samsung Galaxy Note zit op de grens tussen een smartphone en een tablet door zijn 5,3 inch scherm. De Note wordt vooral gekenmerkt door het gebruik van een pennetje waarmee je op het scherm moet schrijven en tekenen.

Voor de advertentie zou de Koreaanse fabrikant zo’n 10,5 miljoen dollar op tafel hebben gelegd voor de uitzendrechten tijdens de Super Bowl.

We hebben er onze bedenkingen bij. Samsung zou beter dat bedrag uitgeven aan hun eigen ontwikkelingen en misschien iets minder uitgeven aan saaie reclame. De kijker die goed heeft opgelet ziet meteen dat Samsung de interface van FaceTime gekopieerd heeft. Ook de sponsoring van ‘The Voice’ op VTM met de Samsung Galaxy Tab lijkt ons wat idioot als de presentatrice telkens verwijst naar Apple iTunes.
Tags: , ,

2 Responses to Samsung lacht iPhone kopers uit in hopeloze reclame

  1. Jeffrey-52 6 februari 2012 at 09:20

    Inderdaad echt hopeloze reclame

  2. Pingback: Anti iPhone 5 advertentie van Samsung in kranten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Volg ons...

Facebooktwitter

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten