Tim Cook gaf een toespraak bij Goldman Sachs

Geschreven door  | 15 februari 2012 | Categorie: Apple nieuws

Tim CookTim Cook gaf gisterenavond een toesprak op de Technology & Internet Conference van Goldman Sachs. Het is alleszins niet de eerste keer dat Tim Cook op deze conferentie hier een toespraak op houdt maar deze keer is het wel zijn eerste keer als CEO van Apple.

Analyst Bill Shope nam hier gretig gebruik van en stelde Tim Cook enkele vragen over zijn nieuw beleid. De nieuwe CEO man wil meer doen om de werkomstandigheden bij de leveranciers te verbeteren. De samenwerking met de Fair Labor organisatie is al één van de nodige stappen. Daarnaast blijft Apple zelf de leverancier opvolgen en zal ze maandelijkse deze cijfers en gegevens op hun website publiceren.

Het succes van de iPad ligt volgens Tim Cook vooral op het feit dat de iTunes Store en de App Store voor de iPad al een succesvol draagvlak had. De iPad kan meegenieten van dit succes. Daarbij komt nog dat de iPad een veelzijdig toestel voor jong en oud is. Tim Cook gebruikt in 80-90% van de gevallen zijn iPad in plaats van zijn Mac. De iPad is ondertussen al 55 miljoen keer over de toonbank geweest en is het snelst groeiend Apple product in hun geschiedenis.

Het succes van de iPad komt spijtig genoeg wel ten koste van de Mac-computer. Maar Tim Cook heeft liever dat Apple zo’n verschuiving creëert dan dat een andere fabrikant dit zou doen.
Tags: , , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Volg ons...

Facebooktwitter

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten