Vannacht Paul McCartney live op iTunes

Geschreven door  | 9 februari 2012 | Categorie: Apple nieuws, Apple TV

Paul McCartney

Paul McCartney heeft een nieuw album uit: “Kisses on the Bottom”. De ex-Beatle viert zijn nieuwe album met een exclusief live optreden samen met Apple. Het concert is live te bekijken via iTunes en de Apple TV. McCartney wordt tijdens het optreden ondersteunt door Diana Krall, Eric Clapton en Stevie Wonder.

Het concert is mooi meegenomen maar doordat het plaatsvindt in de Capitol Studios in Los Angeles is het tijdsverschil niet zo gunstig voor ons. Het concert begint deze nacht om 04h en kan je hier bekijken. Veel nachtplezier!
Tags: , , , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Volg ons...

Facebooktwitter

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten