Aanvullende Mac OS X 10.7.3 update 1.0

Geschreven door  | 6 maart 2012 | Categorie: Mac

UpdateDe update naar Mac OS X 10.7.3 verliep niet helemaal vlekkeloos. Enkele gebruikers klaagden over het feit dat programma’s geregeld vastliepen en andere gebruikers zagen vreemde foutmeldingen met de afbeelding ‘CUI ? CUI ?‘ verschijnen.

Vandaag heeft Apple nog een aanvullende update voor Mac OS X 10.7.3 gelanceerd. Deze update focust zich volledig op Time Machine. De update verhelpt een probleem met het herstellen van een Mac vanaf een Time Machine-reservekopie.

Updaten kan via Software Update. Klik hiervoor op het ‘Apple Logo’ in de menubalk en kies voor ‘Software Update…’

Voor degene die alles liever zelf willen beheren is de update hier verkrijgbaar.
Tags: , , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Volg ons...

Facebooktwitter

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten