Apple geeft vandaag een teleconferentie over de plannen met hun 100 miljard dollar

Geschreven door  | 19 maart 2012 | Categorie: Apple nieuws

Apple CashDat Apple succesvol is weet iedereen. Overal waar je maar komt zie je ergens een Apple product. Ook de aandeelhouders zijn de laatste jaren enorm gelukkig geworden. Het aandeel van Apple kent de laatste jaren een enorme stijging.

Apple zelf heeft dankzij het succes een mooie spaarpot kunnen aanleggen. Met hun laatste kwartaalcijfers deelde Apple mee dat ze maar liefst 97 miljard dollar kasreserve ter beschikking hebben. Met het succes van de nieuwe iPad zal die kasreserve alleen nog maar zijn gegroeid.

Velen vragen zich af wat Apple met al dat geld gaat doen? Aandeelhouders vragen al langer een deelname in de winst via een dividend uitkering. Maar Apple heeft dit nog nooit gedaan onder het beleid van Steve Jobs. Met zo’n groot kasreserve is het moeilijk om aandeelhouders tevreden te houden zonder deze dividend uitkering.

Wat er ook mag zijn. Tim Cook houdt vandaag een teleconferentie over de plannen met al deze geldreserves. De CEO zal de uitslag van de interne gesprekken bij Apple over de toekomst van het geld meedelen. De persbriefing start om 14u onze tijd en kan je hier live volgen. Verwacht dus geen nieuwe producten en mededelingen over toekomstige producten. Straks gaat het enkel en alleen over geld.

Outcome of discussions on cash balance


Tags: , , ,

One Response to Apple geeft vandaag een teleconferentie over de plannen met hun 100 miljard dollar

  1. Pingback: Apple gaat dividenden uitkeren en koopt aandelen terug

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Volg ons...

Facebooktwitter

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten