Bekijk de iPad keynote in 90 seconden

Geschreven door  | 8 maart 2012 | Categorie: Apple nieuws, iPad

Heb je geen zin om de volledige keynote van zo’n 85 minuten volledig te zien maar wil je toch al het nieuws ervan weten? Onze collega’s van Cult of Mac hebben de belangrijkste elementen uit de Keynote gehaald en deze in een video van 90 seconden gemonteerd.


Tags: ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Volg ons...

Facebooktwitter

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten