EFI update voor MacBook Pro najaar 2008

Geschreven door  | 1 maart 2012 | Categorie: Mac

UpdateApple heeft een EFI-update uitgebracht voor de Mac Book Pro voor het model afkomstig uit het jaar 2008.

EFI is een afkorting van Extensible Firmware Interface. EFI is in feite de opvolger van de BIOS en zorgt voor de verbinding van het OS met de hardware.

Deze update 2.8 lost bij het Mac model van het najaar 2008 een grafisch probleem op waardoor het scherm kon gaan flikkeren. De update is wat opmerkelijk dat Apple zijn Mac’s na 3 jaar nog steeds voorziet van een EFI-update.

Updaten kan via Software Update. Klik hiervoor op het ‘Apple Logo’ in de menubalk en kies voor ‘Software Update…’ Als je Mac model in aanmerking komt dan zal deze EFI update erbij staan. Voor degene die alles liever zelf willen beheren is de EFI Update 2.8 hier verkrijgbaar.
Tags: , , ,

One Response to EFI update voor MacBook Pro najaar 2008

  1. Pingback: iMac videofirmware 3.0 voorkomt vastlopers

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Volg ons...

Facebooktwitter

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten