Epic toont Infinity Blade Dungeons voor de nieuwe iPad

Geschreven door  | 8 maart 2012 | Categorie: iOS apps, iPad

Infinity-Blade-DungeonsApple kondigde gisterenavond de derde generatie van de iPad aan.

De focus bij deze iPad ligt vooral op het Retina beeldscherm. Om de kracht van de nieuwe iPad te laten zien had Apple al enkele ontwikkelaars op de hoogte gebracht.

Deze ontwikkelaars gingen in het geheim aan de slag en mochten op de Keynote hun ontwerpen laten zien. Epic Games toonde een nieuwe game namelijk Inifity Blade: Dungeons. Deze game maakt optimaal gebruik van de quadcore grafische processor en het Retina scherm in de nieuwe iPad.

Het nieuwe spel van Epic maakt gebruik van de Unreal Engine. Epic liet verder weten dat de nieuwe iPad een hogere resolutie en meer geheugen biedt dan de huidige game consoles zoals de Xbox 360 en de Playstation 3. We kunnen dus nog meer verwachten van de Unreal Engine op de iPad dan op de huidige game consoles. Een datum van lancering is nog niet bekend.


Tags: , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Volg ons...

Facebooktwitter

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten