Goochelen met iPads voor Stockholm promotie

Geschreven door  | 31 maart 2012 | Categorie: iPad

Goochelen met iPads is niet nieuw. Eerder gebruikten goochelaars deze tablet al om hun nieuwe trucjes te demonstreren. Maar voor de promotie van Stockholm gebruiken deze 2 artiesten de iPads op een aparte en leuke manier.


Tags: , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Volg ons...

Facebooktwitter

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten