Google verdient meer geld met iOS in plaats van Android

Geschreven door  | 30 maart 2012 | Categorie: Apple nieuws

Apple VS GoogleHet klinkt misschien wat vreemd. Maar volgens The Guardian heeft Google tussen 2008 en 2011 iets minder dan 550 miljoen dollar verdient aan Android. Maar in dezelfde tijd verdiende Google maar liefst vier keer zoveel aan Apple iOS.

De cijfers zijn opvallend. Android wordt door diverse telefoonfabrikanten gebruikt en heeft hierdoor een groter marktaandeel.

Ondanks dat alle Google diensten standaard geactiveerd zijn op een Android toestel levert het niet het verwachte resultaat. Apple iOS gebruikers zijn meer actief met hun toestel hierdoor genereert Google dankzij apps en advertenties meer inkomsten.

Google merkt verder op dat in de voorbije 12 maanden de inkomsten van mobiele platformen meer dan verdubbelt zijn (x2,5).
Tags: ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Volg ons...

Facebooktwitter

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten