Het doek valt voor iWork.com

Geschreven door  | 10 maart 2012 | Categorie: Apple nieuws, Mac

iWork.comNa ruim drie jaar valt het doek voor iWork.com. Apple lanceerde deze dienst in januari 2009 als een gratis beta versie voor iWork gebruikers.

Zelfs drie jaar na lancering van iWork.com is de dienst nooit uit de beta versie gegroeid. Apple gaf al de nodige aandacht aan de iCloud en de dag van vandaag biedt iCloud al oplossingen om iWork bestanden op te slaan en te delen. Hierdoor neemt het bedrijf de beslissing om de stekker uit iWork op 31 juli 2012 te trekken.

Hoewel iWork.com grotere plannen had dan enkel documenten online op te slaan en te delen is het nooit volledig uitgegroeid. Vermoedelijk krijgt iWork voor Mac nog voor 31 juli 2012 een update waarbij de integratie van de iCloud met nieuwe functies zoals het samenwerken aan één document beter is geregeld.
Tags: , , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Volg ons...

Facebooktwitter

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten