Jumbo iPawn bordspelletjes sneller beschikbaar voor de nieuwe iPad

Geschreven door  | 28 maart 2012 | Categorie: iOS apps, iPad

Jumbo iPawnEerder deze week schreven we een artikel over het feit dat de Jumbo iPawn bordspelletjes niet werken op de nieuwe iPad. Na wat opsporingswerk bleek dat het bedrijf Jumbo aan een update werkt en deze tegen 1 mei ging lanceren.

Niet enkel op onze redactie was de teleurstelling groot dat we zo lang moesten wachten op een werkende versie voor de nieuwe iPad. We kregen verschillende reacties van mensen die ook misnoegd zijn over het lange wachten. We kunnen hieruit concluderen dat de bordspelletjes van Jumbo razend populair zijn!

Maar via Twitter en een reactie liet de marketing afdeling van Jumbo aan ons weten dat de updates voor de nieuwe iPad al vroeger uitkomen.

De iPad3 updates voor alle Jumbo apps zullen waarschijnlijk al half april beschikbaar zijn in plaats van 1 mei.

Dus goed nieuws voor allen die op deze update zitten te wachten.

Meer informatie: Jumbo iPawn
Tags: ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Volg ons...

Facebooktwitter

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten