MacBook Touch een nieuwe Mac in wording?

Geschreven door  | 29 maart 2012 | Categorie: Apple nieuws, Mac

De Mac computers hebben al tal van invloeden op software gebied gekregen van iOS. Het nieuwe besturingssysteem Mountain Lion dat deze zomer beschikbaar zal zijn heeft nog meer invloeden van iOS gekregen dan ooit ervoor.

Herinneringen, Notities en Berichten zullen nieuwe applicaties zijn die we binnenkort ook bedienen via de Mac. Maar daar stopt het niet bij. Het berichtencentrum, Game Center, Air Play,… al deze functies die we nu met gemak bedienen via de iPhone, iPod Touch en iPad zullen beschikbaar komen voor de Mac.

Maar wat als Apple ook sleutelt aan de hardware? Verkrijgen we dan zoiets als een MacBook Touch zoals deze conceptvideo toont? Zou zo’n Mac een toekomst hebben denk je?


Tags: , ,

One Response to MacBook Touch een nieuwe Mac in wording?

  1. Gianluca Natale Fortunato Mirc 30 maart 2012 at 18:09

    Als ze dat zouden willen waarom heeft de ipad dan iOS en geen OS X.
    Apple snapt goed dat touch interface en desktop gescheiden moet blijven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Volg ons...

Facebooktwitter

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten