Nieuwe Epson printersoftware 2.10

Geschreven door  | 18 maart 2012 | Categorie: Mac

UpdateApple heeft een update uitgebracht voor de Epson printersoftware.

De download is maar liefst 983,60 MB groot. Zoals meestal het geval is deelt Apple niet veel mee wat de verbeteringen zijn. Ze vermelden enkel dat dit de meest recente software voor de Epson-printer of -scanner is.

Wanneer er een compatible Epson apparaat is aangesloten dan kom je in aanmerking voor deze update. Updaten kan dan via Software Update. Klik hiervoor op het ‘Apple Logo’ in de menubalk en kies voor ‘Software Update…’.

Voor degene die alles liever zelf willen beheren is de Epson printersoftware update hier verkrijgbaar.
Tags: , , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Volg ons...

Facebooktwitter

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten