Nieuwe iPad verpulvert records met voorbestellingen

Geschreven door  | 12 maart 2012 | Categorie: Apple nieuws, iPad

nieuwe iPadApple laat ons weten dat de voorbestellingen met de nieuwe iPad buiten proporties  zijn. In minder dan 5 dagen na de voorstellingen van de nieuwe iPad is de voorraad die voorzien is voor de lancering op 16 maart volledig uitverkocht.

iPad-kopers kunnen nog steeds hun voorbestellingen plaatsen. Bij de bestellingen krijgen ze een schatting van de leveringsdatum maar deze zal alleszins 1 a 2 weken later geleverd worden.

Op 16 maart is de nieuwe iPad te koop in de Verenigde Staten, Duitsland, Australië, Canada, Frankrijk, Hong Kong, Japan, Puerto Rico, Singapore en Zwitserland. Vanaf 23 maart volgen er 26 andere landen waaronder België en Nederland.
Tags: ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Volg ons...

Facebooktwitter

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten