Ontwikkelaars verkrijgen 2de beta van OS X 10.7.4

Geschreven door  | 29 maart 2012 | Categorie: Apple nieuws, Mac

UpdateHet was nog maar twee weken geleden dat ontwikkelaars de eerste beta van OS X 10.7.4 in handen kregen en er is al een tweede beta uit. Meestal is een snelle cyclus van het uitbrengen van beta’s een indicator dat de update-versie klaar is voor het grote publiek.

Maar zeker zijn we daar niet mee. Het kan zijn dat Apple de beta’s intenser wilt gaan testen. Velen zijn de update-problemen met OS X 10.7.3 nog niet vergeten. Een herhaling wilt Apple absoluut vermijden.

Apple vraagt ontwikkelaars om de volgende zaken grondig te testen: App Store, QuickTime, Mail, iCal en het grafisch geheel. Bekende problemen met de huidige beta zijn er volgens Apple niet. Wanneer we deze update van OS X kunnen verwachten is nog niet bekend.




Tags: ,

2 Responses to Ontwikkelaars verkrijgen 2de beta van OS X 10.7.4

  1. Gianluca 29 maart 2012 at 21:12

    “Het was nog maar twee geldeden” 
    Ik denk dat dit twee weken moet zijn.

    • Gianluca 29 maart 2012 at 21:13

      geleden*

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Volg ons...

Facebooktwitter

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten