Samsung verliest belangrijke patentclaims tegen Apple

Geschreven door  | 15 maart 2012 | Categorie: Apple nieuws

Apple SamsungDe rechtbank in Den Haag maakt een einde aan de patentclaims van Samsung tegen de Apple iPhone 4S.

Volgens Samsung maakt Apple inbreuk op vier 3G patenten van hun en betaalt Apple hiervoor geen licentie. Apple liet eerder al weten dat Samsung zich onredelijk gedraagde tijdens onderhandelingen over de licenties.

De rechter oordeelde dat de patenten van Samsung zo algemeen zijn op de 3G-dataverbindingen dat ze behoren tot een FRAND-patent, ofwel Fair, Reasonable And Non-Discriminatory. Bovendien vindt de rechter dat Apple zich niet onredelijk heeft opgesteld voor de nodige onderhandelingen.

Het verbod dat Samsung eist op de Apple iPhone 4S en andere Apple apparaten is uit den boze voor de rechter.
Tags: ,

One Response to Samsung verliest belangrijke patentclaims tegen Apple

  1. Pingback: Nederlandse rechter geeft Samsung gelijk in 3G patent

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Volg ons...

Facebooktwitter

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten